Kijken: lichtspektakel in Jeruzalem
Nieuws

Kijken: lichtspektakel in Jeruzalem

Redactie 23 februari 2021, 12:26
Kijken: lichtspektakel in Jeruzalem
A lightshow displayed over the Old city in Jerusalem and the surrounding area as it seen from Armon Hanatziv Promenade, on February 21, 2021. Photo by Olivier Fitoussi/Flash90 *** Local Caption *** ????? ??? ????? ???????

Een waar lichtspektakel in Jeruzalem: het Follow the Lights festival toverde 22 iconische locaties in de stad om tot lichtkunstwerken.

Dit jaar is het festival volledig coronaproof te bezoeken. Deelnemers kunnen de kunstwerken zien vanuit hun auto en via de website van het evenement is een kaart te downloaden om er voor te zorgen dat de deelnemers geen enkele locatie missen. De route komt onder meer langs het Knesset, het Israël Museum en de Armon Hanatziv-promenade.

Naast geprojecteerde kunstwerken kunnen liefhebbers ook genieten van lasershows en muziek. Ook is er de mogelijkheid om een boodschap te projecteren op de Chrods Bridge, de kabelbrug van de Jerusalem Light Rail.

Het festival is tot en met 3 maart te zien. Geïnteresseerden die niet in Israël verblijven kunnen de kunstwerken bekijken via deze link.

Foto: Olivier Fitoussi/ Flash90

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking