Unieke aanbieding: vaccinatievakantie in Israël
Nieuws

Unieke aanbieding: vaccinatievakantie in Israël

Dankzij een hechte samenwerking tussen Israëlische autoriteiten, Oppenheim Travel en het NIW, kunnen wij u met trots in april een unieke vakantie aanbieden. Niet alleen twaalf dagen door Israël toeren, maar ook worden gevaccineerd.

Esther Voet 26 februari 2021, 09:30
Unieke aanbieding: vaccinatievakantie in Israël

Relaxen op het strand van Tel Aviv, geuren opsnuiven op de sjoek in Jeruzalem, familie bezoeken en genieten van de cultuur en de wonderschone natuur van Israël. Dat kan, in april! Helemaal veilig. Dankzij onze goede banden met Israël kunnen Oppenheim Travel en het NIW u een unieke reis aanbieden waarbij u na de vlucht van Amsterdam naar Tel Aviv en de check-in in ons hotel, meteen kunt worden gevaccineerd op een van de nabijgelegen locaties in de stad. U kunt kiezen voor het Pfizervaccin en krijgt dan een bewijs voor uw tweede vaccinatie in Nederland mee, of het vaccin van Johnson & Johnson (ook wel het Janssenvaccin genoemd), waarvoor slechts één injectie nodig is.

Geniet diezelfde avond nog van de heerlijke Israëlische keuken in ons hotel, of ga er meteen op uit en prik een vorkje in het oude station in Neve Tzedek. Slenter de volgende dag over de boulevard langs het strand of over de Boulevard Rothschild. Voor de liefhebbers van cultuur is er een tour met een gediplomeerde gids door Bauhaus Tel Aviv.

De oude stad van Akko

Druzische lunch
Zo start uw twaalfdaagse rondreis door Israël, in het gezelschap van de NIW-hoofdredactie en een aantal uitstekende gidsen die zelfs de grootste Israëlkenner nog versteld zullen doen staan. Op dit moment werken wij aan de exacte invulling van de reis, maar wij kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten. We bezoeken Caesarea, de wijngaarden van Rothschild op de Carmel en overnachten in een luxe hotel in Akko. Daarna gaat het door naar het noorden, naar de oude grensweg (8993) met Libanon. Na een overnachting in Tiberias reizen we de volgende dag langs het Nimrodkasteel door naar de Golan, met een typisch druzische lunch in Majdal Shams, met uitzicht over de appelboomgaarden en de Hermon. We rijden langs hunebedden en watervallen en stoppen langs weg 98 voor een panorama van het Syrische Kuneitra. Bij Hamat Gader kijken we naar de oude Jordaanse militaire verdedigingslinies en we overnachten in de oudste kibboets van Israël: Degania, dat zich tegenwoordig richt op de veeleisende toerist.

De volgende dag bezoeken we de prachtige opgravingen van Beet Sjean, waarna we doorrijden naar Jeruzalem. Hier verblijven we een hele dag (twee nachten), met, indien gewenst, veel vrije tijd. Maar ook ligt een speciaal programma voor u klaar. Zo kunt u kiezen voor de spectaculaire nieuwe lichtshow bij de citadel van David of een exclusieve archeologische tour door de stad.

Sterrenhemel
Vanuit Jeruzalem gaan wij door naar Ein Bokek aan de Dode Zee. U geniet van het luxe hotel daar, kunt naar believen dobberen of Ein Gedi of Masada bezoeken. De volgende dag gaan we de Negev in. U krijgt uitleg over de unieke Maktesj Ramon. We overnachten in een boetiekhotel in Mitspe Ramon, vanwaar u een fenomenaal uitzicht heeft over de krater en ’s nachts de kristalheldere sterrenhemel kunt bekijken. Via de aan Gaza grenzende stad Sderot gaat het terug naar Tel Aviv waar u nog een hele dag vrij te besteden heeft, voordat we terugvliegen naar Nederland.

Praktische informatie
• Prijs: zie onze advertentie op de achterpagina, die is op basis van twee personen.
• Ook is het mogelijk tegen meerprijs een eenpersoonskamer te reserveren.
• Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal 25 personen) dus wees er snel bij!
• Rollator- of rolstoelgebruik is tijdens deze reis geen enkel probleem, de plaatsen die wij bezoeken zijn vrij toegankelijk.
• Indien u extra assistentie nodig heeft, geef dat dan aan op het invulformulier dat wij u toezenden.
• Extra wensen in verband met uw dieet kunt u daarop eveneens invullen.
• Medische mondkapjes worden verstrekt door de organisatoren.

Stuur een e-mail met uw gegevens naar secretariaat@niw.nl. Uw informatie is alleen bestemd voor het NIW en Oppenheim Travel.

Foto’s: Flash90

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking