BREKEND: ‘Helikopter Iraanse president Raisi neergestort’
Nieuws

BREKEND: ‘Helikopter Iraanse president Raisi neergestort’

Redactie 19 mei 2024, 15:28
BREKEND: ‘Helikopter Iraanse president Raisi neergestort’
President Ebrahim Raisi, bijgenaamd 'de Beul van Teheran'

UPDATE 17.15: Het staatspersbureau Fars roept de Iraniërs op te bidden voor ‘hun’ president. Een woordvoerder van de regering in Teheran spreekt van een ‘zorgwekkende situatie’. Officieuze bronnen melden dat de ‘Slager van Teheran’ ongedeerd is gebleven. Officiële bevestiging hiervan blijft vooralsnog uit.

De helikopter van de Iraanse president Ebrahim Rasi zou zijn neergestort in het westen van de Islamitische Republiek. De fundamentalistisch-islamitische en antisemitische havik Raisi, bijgenaamd ‘de beul van Teheran vanwege zijn betrokkenheid bij het martelen en executeren van politieke tegenstanders, zou de provincie Oost-Azerbeidzjan bezoeken toen de helikopter in de problemen raakte. Hulpdiensten proberen op dit moment het toestel te bereiken. Er is nog niets bekend over eventuele slachtoffers. Volgens onbevestigde berichten zou ook minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian aan boord zijn.

Opmerkingen (5)
Nominus 19 mei 2024, 19:47
Laten we hopen dat er weer een tiran dood is, hij verdiend het!
Martin 19 mei 2024, 20:31
De Iraanse president Ebrahim Rasi, wordt de Slager van Teheran neer gezet, maar is hij het beste voor Iran. Als je hem vergelijkt met het vriendje van Koningin Juliana, waar ook Beatrix zich vermaakte als hij een feestje gaf en werd deze enige keren door Koningin Juliana met de grootste eer ontvangen, toen mochten wij nog niet weten hoeveel zij verdiende, maar had ze een flink pakket aandelen koninklijke Shell die ook actief was in Iran. De Sjah liet 20.000 mensen per jaar dood martelen, door zijn geheime politie, om het westen van goed kope olie te voorzien. Nu wordt Iran door het westen al jaren gehinderd, omdat ze hun olie niet cadeau doen aan het westen, toen ze de Sjah verjoegen. Toen waren de gewelddadigheden van het westen nog niet voorbij, want werd Sadam Hoesein op Iran afgestuurd met een 6 jarige oorlog en zijn die westerse terroristen nog steeds bezig met Iran, door ze als terrorist neer te zetten, als je dat maar vaak genoeg roept ga je er nog in geloven ook.
tiki 19 mei 2024, 21:21
Benieuwd wat Allah voor deze religieuze mullah's in petto heeft....het eeuwige leven of de eeuwige jachtvelden. Maar niet te vroeg juigenwant voor hen staan er 10 andere fanatici klaar om de boel over te nemen.
Shlomo Itai 20 mei 2024, 10:17
Vertel me wie je vrienden zijn: De EU heeft "uit solidariteit" hulp geboden om Raisi en de andere Iraanse misdadigers te vinden. Gelukkig is dat tuig ondanks die ijlings aangeboden hulp onomkeerbaar dood.
Hendrik E.M. 21 mei 2024, 21:25
Met alle respect voor ieders mening, maar wanneer je de Bijbel als maatstaf neemt, en je hierin leest dat wie aan Israël komt de oogappel van God aanraakt, met Hem te maken krijgt, kan niet anders dan concluderen dat iemand die als president opdracht geeft Israël van de kaart te vegen, hiertoe met honderden raketten en drones een aanval uitvoert die wonder boven wonder amper schade aanricht, het wel heel toevallig is dat het juist zijn helikopter is die een wel heel erg harde landing maakt met desastreuze gevolgen voor die president.
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Max 1000 tekens. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *