Courteney Cox verrast superfan voor bar mitswa
Nieuws

Courteney Cox verrast superfan voor bar mitswa

Redactie 20 mei 2020, 14:29
Courteney Cox verrast superfan voor bar mitswa

Actrice Courteney Cox heeft een dertienjarige jongen verrast ter ere van zijn bar mitswa.

Naftali Arden uit Borehamwood, Engeland, wist niet wat hem overkwam toen hij opeens aan het videobellen was met Cox. De jongen is groot fan van de serie Friends, waar de actrice de rol van Monica in vertolkte.

De ouders van Arden hadden een bar mitswa met een Friends thema georganiseerd, maar vanwege de coronacrisis kon het feest niet door gaan. De bar mitswa zelf ging wel door, maar werd volledig virtueel uitgevoerd. Volgens rabbijn Alex Chapper, die de jongen hielp, zou het gaan om de ‘allereerste online bar mitswa ooit’. Met succes, want duizenden mensen keken mee tijdens de belangrijke dag van Naftali.

Tv-host James Corden pikte de belangstelling rondom Arden op en nodigde hem, uiteraard virtueel, uit om zijn verhaal te vertellen in de Late late show. Daar verraste hij de jongen met een videobelletje met een van zijn idolen. “Ik was zo geraakt door je verhaal en het feit dat je bar mitsva feestje niet door ging. Ik wil je graag een tafelvoetbaltafel cadeau geven, zo een die Chandler en Joey in hun appartement hadden staan” kondigde Cox tijdens de uitzending aan. De jongen krijgt het cadeau zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.

Bekijk de video hier:

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking