Er is nog plek bij het leukste Joodse jeugdonderwijs van het Noorden! Kom naar de infomiddag.
Agenda

Er is nog plek bij het leukste Joodse jeugdonderwijs van het Noorden! Kom naar de infomiddag.

Jiddisj Koor 07 juli 2012, 00:00

Kent u ons onderwijs al? Baderech Kids (kortweg Bkids); het joodse jeugdonderwijs van PJG Noord Nederland, waar met deskundigheid en nesjomme wordt lesgegeven! Het NIW heeft er onlangs al aandacht aan besteed in een zeer uitgebreid artikel (zie link).

Voor het komend schooljaar hebben wij nog plek voor nieuwe leerlingen.
Sinds haar korte bestaan kent ons Joods Jeugdonderwijs een explosieve groei. Dit is deels te danken aan het feit dat de leslocatie uniek is, maar ook en vooral aan het feit dat er met liefde, nesjomme, deskundigheid, en met moderne methoden en middelen les wordt gegeven, aansluitend bij het hedendaags onderwijs en de behoeftes van de kinderen (en ouders uiteraard). Het lesaanbod is deels interactief: Bkids heeft een eigen educatieve website met info, oefeningen en spelletjes, als aanvulling op de lessen, en een eigen online leeromgeving.
De lessen zijn één keer in de maand, voor kinderen van 5 tot 13 jaar, en bestaan uit  Hebreeuws en Jahadoet (= Jodendom). Voor Bar en BatMitswa leerlingen is er een aangepast programma.

Vanwege het groeiend aantal leerlingen wordt met ingang van het nieuwe lesjaar het aantal leerkrachten uitgebreid. En dat houdt weer in dat er volop ruimte is voor nieuwe leerlingen.

Heeft u interesse? Op zondag 9 september is er een infomiddag. Hier bent u van harte welkom met uw kind(eren) voor info, aanmelding, en vragen. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Wel even aanmelden vantevoren ivm de beperkte ruimte. Dat kan bij onderwijs@pjg-noordnederland.nl 

Graag tot ziens op onze infomiddag!

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking