Eran Zahavi opnieuw doelwit van criminelen
Nieuws

Eran Zahavi opnieuw doelwit van criminelen

Redactie 13 december 2021, 15:25
Eran Zahavi opnieuw doelwit van criminelen

De Israëlische voetballer Eran Zahavi is voor de tweede keer slachtoffer geworden van criminelen. In mei werden zijn vrouw en kinderen gewelddadig overvallen in hun huis in Amsterdam-Buitenveldert en zondagavond werd er ingebroken bij het gezin.

Tijdens de inbraak was er niemand thuis. De PSV-voetballer is momenteel herstellende van een blessure en is op vakantie in Dubai met zijn familie. De schok bij het gezin is groot, de inbrekers hebben het huis volledig overhoop gehaald en veel schade aangericht.

In mei drongen er meerdere mannen het huis van de familie binnen. De vrouw van Zahavi en hun kinderen zouden bij de overval zijn vastgebonden en geslagen. Ook zou het haar van Zahavi’s vrouw zijn afgeknipt.

Volgens de Israëlische nieuwssite Ynet zouden Zahavi en zijn vrouw overwegen om niet meer terug te keren naar Nederland. Dat zou ook het vertrek van de voetballer bij PSV betekenen. De voetbalclub zegt zelf nog niet op de hoogte te zijn van een voornemen van Zahavi om te vertrekken. De sporter spits heeft in principe tot het einde van het seizoen een contract met de Eindhovense club. “Wij hebben het ook gelezen, maar bij PSV is er verder niets over bekend”, verklaarde algemeen directeur Toon Gerbrands tegen De Telegraaf.

De politie is momenteel op zoek naar twee verdachten. Het gaat om iemand met een grijs trainingspak en zwarte capuchon, de andere verdachte droeg een donkere broek en een lichte jas. De twee hebben mogelijk trolleys bij zich.

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking