Joris van Beek geeft workshop improviseren = componeren
Agenda

Joris van Beek geeft workshop improviseren = componeren

SVNworkshops 26 mei 2013, 00:00

Tijdens het workshopweekend “Venster op het Oosten” geeft Joris van Beek de workshop “Improviseren = Componeren” aan de hand van klezmer en balkanmuziek. Veel mensen denken vaak onterecht dat ze dit niet zouden kunnen. In deze workshop ontdek je dat er meer muziek in je zit dan je misschien tot nu toe gedacht had.

Heeft u altijd al willen improviseren of componeren, maar u heeft geen idee hoe? Of heeft u het gevoel dat dit niet voor u  is weggelegd, omdat het (te) moeilijk zou zijn omdat u niet geboren bent in de Klezmer- of Balkantraditie?

Door middel van een aantal improvisatietechnieken en -oefeningen werken we dit weekend stapsgewijs toe naar een gecomponeerd concert dat uit improvisatie is ontstaan. Van blad kunnen spelen of direct op gehoor is een pré!

Het weekend “Venster op het Oosten” wordt gehouden van vrijdagavond 13 september t/m zondagmiddag 15 september 2013, locatie Conferentiecentrum YMCA De Glind, Postweg 65, 3794 MK De Glind.  Het weekend kost  € 187,50 en is inclusief lesgeld en volpension.

Inschrijven kan via de website van Stichting Volksmuziek Nederland www.volksmuziek.nl / Venster op het Oosten

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking