Julia Bronkhorst, sopraan, zingt Sefardische liederen
Agenda

Julia Bronkhorst, sopraan, zingt Sefardische liederen

jetje 22 januari 2014, 00:00
Julia Bronkhorst, sopraan, zingt Sefardische liederen

Sopraan Julia Bronkhorst beschikt over een zeer breed repertoire. Zo vertolkte zij diverse rollen in verschillende operaprodukties7. julia doek achtergrond 3 (3)  bij de Nederlandse Opera, gaf zij vele recitals in diverse bezettingen en trad met orkesten op in Praag, München en Wenen. Haar zang is loepzuiver, zij zingt ogenschijnlijk zonder enige moeite.  Een vrouw, klein van postuur, maar met een perfecte stemvolume, en een lyriek om van te smullen.

Deze avond zal zij worden begeleid door gitarist Henk van Lingen. Hij verstaat de kunst als het ware onzichtbaar aanwezig te zijn; soms is zijn spel haast introvert, maar zijn geconcentreerde begeleiding is uiterst muzikaal.

In 2006 verscheen Julia Bronkhorst’s cd “Rosa Ibérica” met begeleiding van Henk van Lingen. Zij vertolken hierop muziek uit het multiculturele middeleeuwse Spanje. De cd opname vond plaats in de Synagoge aan de Magdalenastraat. Op deze unieke locatie zullen zij 22 maart weer samenkomen om het Sefardische lied aan u ten gehore te brengen.

Plaats: Joods Cultureel Centrum Merkaz, Magdalenastraat 1a, Utrecht

Datum: 22 maart 2014

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

Entree: 15 Euro

Luistertips:

http://www.juliabronkhorst.nl/Live%20opnames.html

http://www.last.fm/music/Julia+Bronkhorst

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking