LIMMOED, zondag 21 oktober
Agenda

LIMMOED, zondag 21 oktober

Frank Kromer en Maurice Swirc 30 augustus 2012, 00:00
LIMMOED, zondag 21 oktober

Zondag 21 oktober 2012 is het een hele dag Limmoed.
Wij zijn blij met de groeiende interesse voor de vele boeiende onderwerpen die er ter sprake komen. Dit keer is het programma wel heel interessant.  Lezingen, workshops en discussies worden aangeboden door rabbijnen, wetenschappers, publicisten en pastoraal werkers, een componist, een dichter en een fotograaf, therapeuten en anderen uit de gezondheidszorg, zelfs de politie is aanwezig om iets te vertellen over het Joodse politienetwerk.
Dus heel veel en heel veel verschillende onderwerpen. Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden in het programma. Dan hebben we ook nog de sjoek, meer dan alleen een informatiemarkt.
Kijk op deze website of we gelijk hebben.

Aan Jong Limmoed is natuurlijk ook gedacht: dat mag zich dit jaar verheugen op een goed en bijzonder leuk programma, kijk op de website voor alle informatie.
Inschrijven in september geeft recht op € 10 korting! Tot 30 september kost het voor volwassenen € 35, inclusief een koosjere lunch, een programmablad, een rugzakje met van allerlei. Vanaf 1 oktober is het € 45,-
Inschrijven via de website van Limmoed.nl
Het Sieraad, het monumentale Amsterdamse gebouw, kan je hier bekijken. Het is zelfs tijdens de Amsterdamse Marathon goed te bereiken, vanaf de rondweg en ook met de tram vanaf het Centraal Station.

Limmoed wordt hèt evenement van het jaar voor iedereen met een joodse achtergrond.  Grijp je kans en doe mee.

Logo van Limmoed Nederland

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking