Neem nu een abonnement

Lees elke week het opinietijdschrift en cultureel magazine ineen, voor iedereen met interesse in de Joodse wereld. Abonneer je nu »

Lees nu online
NIW-podcast met Joop Soesan en Esther Voet deel 49
Podcast

NIW-podcast met Joop Soesan en Esther Voet deel 49

De keukentafel nr. 49, met: corruptie in Europa en de VN, de coalitievorming in Israël stemt niet vrolijk, de draai van Trump, over Joodse klederdrachten en heel veel meer in het dikke Chanoekanummer

Redactie 15 december 2022, 13:11
NIW-podcast met Joop Soesan en Esther Voet deel 49

Tags dit artikel heeft geen tags
Opmerkingen (1)
Michel Brom 25 december 2022, 07:37
Ik ben verbaasd hoe jullie je vastbijten op een aantal volstrekt onbelangrijke wetsvoorstellen( die ook niet gerealiseerd zullen worden ) Ik deel mdet jullie mijn verontrusting over de situatie hier in Israel. We glijden heel langzaam naar een zeer gevaarlijke regering. Hetvgevaar zit niet in wel of niet autos op shabbat of wel of niet elektriciteit opwekken op shabbat. Het grote gevaar is de ontmanteling van de rechterlijke macht ( ontslag rechters, onmogelijk maken van rechterlijke van wetten) de politie politiseren, aantasting van burgerrechten, ontwikkelen van twee rechtssystemen oo de west bank ( een voor joden een voor arabieren) Dat moet ons allemaal verontrusten. Het is niet genoeg om te vertrouwen dat Bibi dit niet zal laten gebeuren.
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *