Abonneer op het NIW

Het opinietijdschrift en cultureel magazine in één, voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. Abonneer nu »

Nieuws

Podcast: Israël onder vuur deel 7

Terwijl het alarm bij Joop Soesan voortdurend af ging, bespraken wij bij deze zevende aflevering van de NIW Podcast Israel onder Vuur de laatste ontwikkelingen. Zo waren velen verbaasd waarom Israel toch allerlei humanitaire goederen Gaza binnen brengt. We leggen ook uit waarom dat vandaag tot een abrupt einde kwam. Ook spreken we over de houding van diverse Arabische Staten rond dit conflict en heeft de negatieve houding van Europa iets te maken met de warme band die Netanyahu met Trump had? Dat alles en meer. Wilt u naar aanleiding van deze podcasts abonnee worden van het NIW? Zie de knop rechtsboven op de Homepage.

Redactie 18 mei 2021, 15:00
Podcast: Israël onder vuur deel 7

Abonneer op het NIW

Abonneer nu!
Tags dit artikel heeft geen tags
Opmerkingen (2)
Ali haydar 18 mei 2021, 18:23
Dat hamas niet wil dat de goederen geleverd worden heeft denk ik te maken dat ze niet willen dat de Palestijnen sympathie krijgen voor de ‘agressieve’ Israëliërs. Immers, Israël wordt constant als slecht en kwaad gepropageerd. Het is niet de bedoeling dat de Palestijnen aan het verhaal van hamas gaat twijfelen. Puur eigenbelang! Ook streven ze niet naar vrede want het bestaansrecht van zulke partijen is gestoeld op chaos. En de onwetendheid doet de rest. Israël is het enige land dat zijn kracht toont door fout het niet te gebruiken, een voorbeeld voor de rest van de wereld.
Shlomo Wolf 19 mei 2021, 13:58
Wil graag weten waarom Israel geen enkele controle heeft over grens tussen Gaza en Egypte waar alle ellende doorheenkomt Wat is reden dat U Esther Voet niet aan tafel komt bij praat programma's om veel meer genuanceerde info te geven aan het algemene onwetend publiek, zoals stemvee Groen links.
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *