Pro-Palestijns pesten
Opinie

Pro-Palestijns pesten

Paul Damen 28 juni 2021, 10:15
Pro-Palestijns pesten

Uw Joodse puber wordt gepest door pro-Palestijnen en u snapt niet waarom? Hier is de uitleg die zelfs een gepeste puber pakken kan. Maar eerst ver weg, naar het Midden-Oosten waar Palestijnen wonen, net zoals Joden. Maar waar Joden wel eens het Volk van het Boek worden genoemd, zo zijn de Palestijnen de Bende van het Bedrog, het volk van de vervalsing. Vroeger waren het namelijk gewoon Arabieren, maar vanwege een beter verdienmodel noemen ze zich nu anders. Wie als volk is uitgevonden, moet ook een verleden verzinnen. En dat van de vijand verwijderen, zodat Israël nooit bestond. Joden als Abraham, Mozes en Jezus heten dan Ibrāhīm Khalilullah, Mūsā bin imrān en Isa bin Maryam, zodat het net lijkt of het allemaal al moslims waren. Die Palestijnse propaganda prop je in peuters en pubers, net zolang tot alle gewezen Arabieren denken een volk te zijn.

Dat zijn ze inmiddels ook wel, na driekwart eeuw oorlog. Maar zoals de Griekse dramaschrijver zei: ‘In een oorlog sneuvelt als eerste de waarheid’. Niet de dynamietstaaf, maar desinformatie geeft de doorslag. Zoals, recent, de Palestijnen steeds Israëlische coronavaccins weigerden, maar niet-prikken de schuld van Israël was. Zoals men spreekt over Apartheidsland Israël, terwijl juist Joden Palestijns gebied niet in mogen. Zoals Palestijnen steeds provoceren met raketten en brandballonnen, maar bij elke klap terug Israël de schuld van die oorlog is.

Pally-poëzie
De terreurclub Hamas is uiterst bedreven in die vervalsingen. Zo zeggen ze, en onze kranten schrijven dat op, democratisch gekozen te zijn, terwijl ze in 2007 in Gaza met een bloedige burgeroorlog de macht grepen. Of zoals een bekende Duitse propagandaminister al zei: ‘Vertel een leugen luid en lang genoeg, en iedereen gelooft je.’ In andere oorlogen gaan gewonden meteen naar het ziekenhuis. In Gaza gooien ze er eerst een vlag over, voor de foto. In andere oorlogen ruimt men puin na een raketaanval. In Gaza plaatsen ze op de puinhoop een peuter met een Pallyvlag. Nimmer ontbreekt op de foto de sneue, stoffige teddybeer. In andere landen gooien ze je uit je huis als je doet of de huisbaas niet bestaat, daar wordt een decennia durend huurconflict in Sheikh Jarrah verheven tot een Heilige Oorlog.

De Palestijnse jeugd wordt gehersenspoeld, betaald door de Verenigde Naties. Die sponsoren via Unrwa de schoolboekjes waarin buurland Israël niet bestaat, waarin de steden altijd al Palestijns waren, zoals Mozes altijd al moslim. De Pally-poëzieklas bejubelt het recht op terugkeer, grammatica gaat over geweld en jihad, geschiedenis over hoe de Joodse greep op de wereld argeloze Amerikanen de wereldoorlog introk, bij biologie leer je het effect op je lijf van een handgranaat, en het rekenonderwijs becijfert het mogelijk aantal martelaren na een aanslag op Israëlische burgers. Bij de tweede wet van Newton berekent een gemaskerde man de boog van zijn slingersteen, en ze leren lezen door de letter h te herkennen in hujum (aanslag), harab (wegrennen) en sjahied (martelaar).

Politieke pendant
Inmiddels duikt de pedagogische echo daarvan ook op in Nederland. De propaganda van de pro-Pally’s sijpelt door naar kansenparels, naar huis, school en buurt. Dat Palestijnen helden zijn en Joden gehaat wegens een land dat niet bestaat. En daarom bespuugt een peuter op de Dam de vlag van dat land. Dezelfde Dam waar een Jood werd weggetreiterd omdat-ie zei dat Israël wel degelijk bestaat. En daarom hangen kunststudenten plakkaten op tegen een nooit gebeurde Gazagenocide, roepen demonstranten in Mokum op tot Jodenmoord, en verwordt de VU tot een nauwelijks vermomde madrassa. En worden Joodse scholieren, uw kinderen, afgerekend op een conflict waar ze niets mee te maken hebben.

En wie sponsort al die haat? Juist: u betaalt dat zelf via de belastingen. Dat is het kwalijke van demissionair minister Kaag, die maar doorgaat met het sponsoren van Palestijnse terreur: dat het daar gekweekte geweld via een enorme omweg terugslaat op Joodse kinderen hier. Dat geschiedvervalsing leidt tot steeds weer oorlog daar, en gepest van Joodse pubers hier. Zo krijg je, via Gaza, je goeie geld terug in je gezicht. ‘Oorlog is politiek maar met andere middelen,’ zoals een Duitse militair ooit zei. Daarom is pro-Palestijnse politiek, via propaganda, de pendant van het pesten. En zolang politici die Palestijnen laten profiteren van uw poen, zal uw Joodse puber gepest worden.

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking