Bar: boycot mij dan ook
Buitenland

Bar: boycot mij dan ook

Redactie 30 augustus 2013, 00:00
Bar: boycot mij dan ook

Bar RefaeliIsraëlisch supermodel Bar Refaeli heeft rocklegende Roger Waters opgeroepen haar ook te boycotten. Pink Floyd-voorman Waters publiceerde vorige week een brief waarin hij de ‘broeders en zusters van de rock and roll-familie’ oproept Israël ‘cultureel te boycotten’. Refaeli was ooit een grote Waters-fan. Na een concert in Parijs in 2011 twitterde het model: ‘Gekkenhuis. Ging naar een Roger Waters-optreden in Parijs en zag een foto van mezelf op de (video)muur!!! #Respect!!!! Ik voel me vereerd!!!’ Maar nu Waters een duidelijk anti-Israël standpunt inneemt, wil ze niet meer dat haar foto door hem gebruikt wordt. Ze twitterde vorige week: ‘Roger Waters, je moet mijn foto van je videomuur halen. Als je toch aan het boycotten bent, doe het dan goed’. Ze schreef haar tweet echter in het Hebreeuws. Wij denken dat Waters die taal niet machtig is en de boodschap hem mogelijk niet bereikt heeft.

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking