Abonneer op het NIW

Het opinietijdschrift en cultureel magazine in één, voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. Abonneer nu »

Nieuws

Chanoekaconcert dit jaar digitaal

Redactie 23 november 2020, 15:54
Chanoekaconcert dit jaar digitaal

Het grote Chanoekaconcert dat dit jaar gegeven zou worden in de Amsterdamse RAI, gaat niet door.

Dat schrijft de organisatie van het concert in een persbericht. “Wij hebben tot het laatste moment ons uiterste best gedaan. Maar helaas mogen we u vanwege de door de overheid ingestelde coronarestricties niet in het RAI Theater ontvangen voor het prachtige B’nai B’rith Hilleel Chanukah Concert 2020. Hiermee laten wij u weten dat dit concert officieel is geannuleerd.”

Gelukkig is er ook goed nieuws. Het orkest verplaatst op 13 december naar de Uilenburgersjoel in Amsterdam om daar een live-uitzending van het optreden te maken. Geïnteresseerden kunnen via Youtube gratis het concert digitaal bijwonen. “Het Maestro Jules Orkest is al begonnen te repeteren en ook alle overige voorbereidingen zijn in gang. Het wordt een prachtig programma waar u zeker van zult genieten. En vanwege de omstandigheden eentje om nooit te vergeten,” aldus de organisatie.

Mensen die al kaartjes hadden gekocht voor het concert krijgen hun geld terug, minus de administratiekosten van €2.50. De annulering van de show met publiek is een grote financiële klap voor Stichting Chanukah Concert. “De inkomsten uit kaartverkoop zijn weggevallen en er zijn aanzienlijke kosten om het concert op beeld vast te leggen en te streamen naar internet. Wij proberen extra sponsors te vinden om dit mogelijk te maken.” Ook kunnen mensen met een kaartje er voor kiezen om het bedrag niet teruggestort te krijgen, om de stichting zo te steunen.

Klik hier voor meer informatie.

.

Abonneer op het NIW

Abonneer nu!
Tags dit artikel heeft geen tags
Opmerkingen (2)
Abram Moeling 23 november 2020, 17:57
Wat geweldig
Judith Benayoun 24 november 2020, 14:03
Goedendag Waarom wordt er geen bijdrage/prijs gevraagd voor het online concert, ik denk dat mensen dit er graag voor over hebben. Met vriendelijke groet Judith Benayoun
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *