Extra nieuwspodcast met Esther Voet en Joop Soesan
Podcast

Extra nieuwspodcast met Esther Voet en Joop Soesan

Een ingelaste korte podcast van Joop en Esther over de Iraanse aanval op Israël van vannacht. Dit is wat we nu weten.

Esther Voet 14 april 2024, 09:37
Extra nieuwspodcast met Esther Voet en Joop Soesan

Opmerkingen (3)
Niels van den Berg 14 april 2024, 10:54
Goed zo Esther@Joop! Heel veel dank voor jullie eindeloze inzet en updates. Wordt erg gewaardeerd ook door niet Joodse Nederlanders en Vlamingen zoals ik.
Henk Jonker. 14 april 2024, 11:01
Luisteren naar de oorlogs Podcast van Esther en Joop van 13-april op mijn computer i.p.v. mijn mobiele Android lidmaatschap kom ik als zeer geïnteresseerde vriend van Israël weer tot een grote relatifatie , Joop lag gewoon in zijn bedje omdat er geen alarm bij hem afging in Israël .Esther ging wel laat naar bed en gaat vandaag ( zondag) verder met de NIW voorbereiding van het Pesach nummer. Volgens mij zal de reactie van Israël afhangen of de V.N. de schurken reactie van Iran veroordeeld of als Rusland danwel China gaat Vetoen. Want dan zal Israël absoluut geen andere mogelijkheid hebben om Iran militair te moeten straffen. Het zorgwekkende dilemma blijft wel dat Iran bijna een atoombom bezitter is.
Cees van Dijk 14 april 2024, 21:43
Als je op internet kijkt en de verschillende filmpjes bekijkt (sorry ik kan hier niet alle linkjes weergeven) zie je dat de wereld aan een ramp is ontsnapt. Dankzij de Amerikanen zijn er ook voor het eerst in de ruimte intercontinentale raketten uitgeschakeld. De Iraniers zijn knettergek geweest en als ze een atoomwapen zouden hebben gehad zouden ze die gebruikt hebben. Die aanslag van Israel op het consulaat in Syrie was de laatste poging om dit te voorkomen (of in ieder geval om activiteit van de milities van Iran (Hezbollah onder meer en Hamas?) in Gaza en Libanon te voorkomen) De Amerikanen wisten daar ook van. Tot op het juiste moment voorspeld en het gebeurde dus ook. Want dit was al weken in Iran aan voorbereiding aan de gang. Hiermee heeft Iran aan de wereld laten misdadig te zijn. Griezelig. Nogmaals: de wereld is aan een ramp ontsnapt.
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Max 1000 tekens. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *