Abonneer op het NIW

Het opinietijdschrift en cultureel magazine in één, voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. Abonneer nu »

Nieuws

Gideon Italiaander sluit winkel Beethovenstraat

Redactie 05 juni 2020, 15:19
Gideon Italiaander sluit winkel Beethovenstraat

Gideon Italiaander, de eigenaar van de gelijknamige winkelketen, sluit een van de vestigingen in Amsterdam. Het gaat om de vestiging Beethovenstraat 20.

In een bericht op Facebook schrijft Italiaander dat hij het besluit nam na ‘treiterijen en afgunst van de buren’, die volgens de Joodse ondernemer werden bijgestaan door overheidsinstanties. “Ik ben moe gestreden, je word behandeld als crimineel terwijl je niks anders doet dan eerlijke ondernemen en hard werken,” aldus Italiaander.

De ondernemer, die zich specialiseert in het opkopen van restpartijen, winkelrestanten en inboedels, heeft nog een winkel in de Beethovenstraat. Deze vestiging blijft open. In totaal heeft Italiaander vier locaties in Amsterdam.

Abonneer op het NIW

Abonneer nu!
Tags dit artikel heeft geen tags
Opmerkingen (1)
tiki 06 juni 2020, 13:46
Ach ja, alwéér die 'o zo tolerante en absoluut niet racistische en/of Antisemitische Amsterdammer die allemaal voorouders in het verzet hadden. Tenslotte hebben ze laten zien hoe ze over racisme denken op die geweldig goed bezochte demonstratie op de Dam waarbij de gezondheid van velen opzij werd geschoven voor het hogere doel en waarvoor de donkere medemens niet aangesleept kan worden op onze TV schermen. Wanneer er zo een zelfde spontane uitbarsting van solidariteit zal plaatsvinden tegen Jodenhaat .......dan kunnen we zeggen dat men 'iets geleerd heeft in het lieve Amsterdam. Ik denk dat we de Mashiach eerder kunnen verwachten.
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *