Neem nu een abonnement

Lees elke week het opinietijdschrift en cultureel magazine ineen, voor iedereen met interesse in de Joodse wereld. Abonneer je nu »

‘IDF doodde 8000 Hamas-terroristen sinds 7 oktober’
Nieuws

‘IDF doodde 8000 Hamas-terroristen sinds 7 oktober’

Redactie 22 december 2023, 14:23
‘IDF doodde 8000 Hamas-terroristen sinds 7 oktober’

In de afgelopen drie weken heeft het Israëlische leger naar eigen zeggen tweeduizend leden van de Palestijnse terreurbeweging gedood in luchtaanvallen en gevechten op de grond in Gaza. In totaal zou de IDF nu achtduizend terroristen gedood hebben, inclusief duizend tijdens de terreurinvasie van Hamas op 7 oktober.

Het totale aantal gewapende terroristen van Hamas, de Palestijnse Islamitische Jihad en andere terroristische en criminele organisaties in Gaza werd voor het begin van de oorlog tussen dertig- en veertigduizend geschat. Op dit moment spitst de strijd zich toe op het Hamas-bolwerk Khan Younis in het zuiden van de Gazastrook, waar de IDF vijf brigades inzet.

Tegelijkertijd heeft het Israëlische leger de bewoners van Bureij, in het midden van de Strook, opgeroepen hun huizen te verlaten en tijdelijk naar het als veilig aangewezen gebied aan de kust van het zuiden van Gaza te gaan. Deze oproep duidt erop dat de IDF van plan is een militaire operatie in Bureij te beginnen.

Hezbollah heeft bekend gemaakt dat sinds 7 oktober 121 leden van de Libanees-jihadistische terreurbeweging zijn gedood door Israëlisch vuur. De IDF verdedigt zich in het grensgebied met Zuid-Libanon tegen aanvallen die Hezbollah zegt ‘uit solidariteit met Gaza’ uit te voeren. Bij het Israëlische grondoffensief tegen Hamas zijn tot nu toe 139 IDF-soldaten gesneuveld.

Op de foto hierboven richt een Israëlische commando zijn wapen, een M4A1-karabijn met een ACOG-vizier, in Beit Hanoun in het noorden van de Gazastrook – Foto: IDF

Opmerkingen (1)
Bas Fortuin 24 december 2023, 20:26
In totaal zou de IDF nu achtduizend Terroristen gedood hebben, inclusief duizend tijdens de Terreurinvasie van Hamas op 7 oktober." Over Dood/Doodgaan praten we niet graag. Opmerkelijk is: De heilige Boeken Bijbel/Koran vertellen verschillende verhalen. Moslims en in het bijzonder Hamas en Hezbollah Terroristen zullen over de dood/doodgaan geen traan laten. Zij plegen al decennia rustig zelfmoord om veel Joden/Christenen te kunnen doden. Ze geloven overtuigt vanuit hun Koran dat wanneer zij op het slagveld hun laatste rauwe doodskreet Allah Akbar uitstoten dat zij de moslimhemel zullen betreden waar de 72 beloofde maagden hen hartstochtelijk zullen begroeten." Joden en Christenen weten vanuit de Bijbel dat wanneer zij in JHWH en Jeshua geloven in het Paradijs Gods verwelkomd worden, want God is geen god van doden maar van Levenden! Openbaring 9:1-21vertelt een verhaal dat booswichten op een dag de dood zullen zoeken maar tot hun grote schrik: de dood vlucht voor hen weg! In plaats van 72 verleidende maagden komen dan alle booswichten en antisemieten terecht in een horrorscene! Alleen wiens naam in Gods GedenkBoek geschreven staat zullen Eeuwig genieten in Gan Eden volgens Openbaring 20. Ik heb gelukkig mijn keuze al gemaakt met behulp van de Joodse Profeet Maleachi 3:16-18. Gelukkig dat de mens zelf mag kiezen in welk Boek zijn naam bijgeschreven zal worden waar hij/zij de rest van zijn bestaan met God en zijn volk kan/mag doorbrengen. JHWH wekt straks enorme menigten doden [1933-1945?] tot LEVEN volgens de Joodse Profeet Ezechiel 37. Het wordt dan een groot FEEST. Jesaja 25.
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *