Abonneer op het NIW

Het opinietijdschrift en cultureel magazine in één, voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. Abonneer nu »

Nieuws

Iron Maiden naar Tel Aviv

Redactie 08 november 2019, 13:11
Iron Maiden naar Tel Aviv

De legendarische heavy metal band Iron Maiden geeft volgend jaar een concert in Tel Aviv.

De show zal op 30 mei 2020 plaatsvinden in het Bloomfield Stadion. De Britse mannen bezochten Israël al eens in 1995, maar zonder zanger Bruce Dickinson. De zanger werkte van 1993 tot 1999 aan zijn solocarrière, maar keerde daarna terug als leadzanger. Dit keer zal de Brit, die naast zanger ook piloot, radiopresentator en auteur is, dus wel te zien zijn in Israël.

Bassist Steve Harris zei na de aankondiging uit te kijken naar het optreden. “We zijn erg enthousiast om de tour naar Israël te brengen met de nummers die onze fans goed kennen, maar nog nooit live op het podium hebben gezien.” Daarbij was Harris erg lovend over de Joodse Staat. “Elke band geniet van de optredens in Israël en we wachten reikhalzend af.”

Het optreden is onderdeel van de Legacy of the Beast World Tour. Naast Iron Maiden is ook de Israëlische heavy metal band Orphaned Land te zien als voorprogramma. Fans moeten wel flink betalen voor een kaartje: De goedkoopste tickets gaan weg voor 76 euro en voor VIP-plaatsen moet 310 euro neergelegd worden.

Abonneer op het NIW

Abonneer nu!
Opmerkingen (0)
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *