Abonneer op het NIW

Het opinietijdschrift en cultureel magazine in één, voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. Abonneer nu »

Podcast

NIW-podcast met Esther Voet en Joop Soesan, deel 71

Joop Soesan en Esther Voet praten over onder meer: waar zijn de Nederlandse media mee bezig? Joden voelen zich in de kou staan, de voortgang van de strijd in Gaza en de schande op de Westoever.

Esther Voet 09 november 2023, 11:58
NIW-podcast met Esther Voet en Joop Soesan, deel 71

Abonneer op het NIW

Abonneer nu!
Opmerkingen (3)
peter 09 november 2023, 22:55
wat een indringende podcast weer, bedankt voor de info in deze horror tijd heel veel sterkte en er wordt veel gebeden voor Israel.
Marlou 10 november 2023, 12:01
Respect voor uw podcast waarin u openhartig over uw emoties spreekt en terecht uw teleurstelling en frustratie uit over de onbegrijpelijke houding en uitingen van allerlei pluimage - die beter zouden moeten weten - in de media. Ook ik volg al enige weken de beelden en ooggetuigeverslagen die in meerdere - vooral uitgebreid - op Israelische online sites te volgen zijn. En ook ik ben even afgehaakt. Niet te begrijpen, niet te verdragen, de monsterlijke misdaden, het onmetelijke leed en pijn wat zoveel onschuldige Israeliers, van baby, teenagers, twentiers tot 80-plussers is aangedaan. Niet te begrijpen de stupiditeit en verwrongen meningen van mensen in de media die beter zouden moeten weten. Ik en de mijnen "stand with Israel" en onze gewaardeerde Joodse medeburgers. Dat deden we toen (ook als volunteer in kibbutz Dovrat in 1974, ik was net 20) ) en dat doen we nu!
annemarie 11 november 2023, 19:25
Dag, Ik luister naar jullie podcast. Ik voel het leed van het joodse volk. Ik bid om de vrede van Jeruzalem. Mijn dochter van 6 bid dagelijks voor de kinderen die zoveel verdriet mee maken. En ik kreeg vandaag een wijze les. Ze bid voor de soldaten die zoveel mensen verdriet doen. Ze vroeg of God hun boze hart wil weg nemen en willen stoppen met stoute dingen doen. Oeps daar had ik zelf nog niet aan gedacht Bidden of de vijand tot inkeer mag komen.
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *