Abonneer op het NIW

Het opinietijdschrift en cultureel magazine in één, voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. Abonneer nu »

Podcast

NIW-podcast met Esther Voet en Joop Soesan (special)

Een extra oorlog-podcast van Joop en Esther: roep om Netanyahu’s vertrek wordt luider, de hartverscheurende verhalen van familie en vrienden van de gegijzelden in Gaza, de voortgang van de oorlog: wat is het leger van plan? En heel veel meer.

Esther Voet 02 november 2023, 12:25
NIW-podcast met Esther Voet en Joop Soesan (special)

Abonneer op het NIW

Abonneer nu!
Opmerkingen (1)
Lia Overkleeft 04 november 2023, 11:40
Beste Esther en Joop, Wat ben ik onder de indruk van jullie gesprekken. Ik wil jullie laten weten dat ook wij als niet Joden intens meeleven met Israel en de Joden wereldwijd. Ik kan het bijna niet meer aanzien hoe de feiten in de media worden gekleurd en verdraaid. Ik heb Israel 15 keer bezocht en het voelt als mijn tweede homeland. Ik kan het niet verklaren. Maar de mensen die ik heb meegenomen diverse malen, staan ook pal voor Israel. De nuchtere kritiek die jullie hebben op de regering is ook helder. We leven mee en bidden voor jullie. Dank voor jullie stem in de media. Hou vol! Shalom , Lia
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *