Paltrow aangeklaagd vanwege vaginakaars
Nieuws

Paltrow aangeklaagd vanwege vaginakaars

Redactie 28 mei 2021, 16:30
Paltrow aangeklaagd vanwege vaginakaars

Een man die de veelbesproken geurkaars van actrice Gwyneth Paltrow heeft gekocht, is naar de rechter gestapt omdat de kaars hem bijna fataal werd.

Volgens de Amerikaanse man ontplofte de Smells like my vagina candle van Paltrow spontaan. De naam verklapt het al, de kaars zou moeten ruiken als het geslachtsdeel van miss Paltrow. De man raakte niet gewond bij de ontploffing, maar hij is van mening dat hij dood had kunnen gaan. Zijn advocaat heeft nog niet laten weten hoeveel geld hij van Paltrow eist, ook is het nog niet duidelijk of het huis van het slachtoffer nu een kenmerkende geur heeft.

Naast de rechtszaak heeft Gwyneth nog andere dingen om zich druk over te maken. Zo meldde zij in een interview met The Mirror enorm te lijden onder de pandemie. De blondine zat zelfs zó aan de grond dat ze brood en pasta at. Een regelrechte ramp volgens Paltrow, die zweert bij een dieet met zo min mogelijk koolhydraten.

Dat de meeste mensen wel grotere problemen ervaren tijdens de pandemie, lijkt aan de actrice voorbij te gaan. Qu’ils mangent de la brioche anno 2021 dus.

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking