Abonneer op het NIW

Het opinietijdschrift en cultureel magazine in één, voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. Abonneer nu »

Nieuws

Podcast: Israël onder vuur deel 2

Met ongekende rellen binnen Israel zelf, ontwikkelingen aan de grens met Gaza, ontwrichting van het dagelijks leven in Israël, en wat nu ook hier in Nederland gebeurt, zowel politiek als op straat.

Redactie 13 mei 2021, 16:05
Podcast: Israël onder vuur deel 2

Abonneer op het NIW

Abonneer nu!
Tags dit artikel heeft geen tags
Opmerkingen (4)
Gert van der Horst 13 mei 2021, 19:19
Trouw: fout ná de oorlog. Verwacht uit die hoek maar helemaal niets.
Etienne 13 mei 2021, 21:30
Meer dan ooit de tijd om (weer) volledig achter Israël te staan. Tevens gevecht tegen Antisemitisme aandacht geven aan geschiedenis, aan jongeren- en verdwaalde Nederlanders. Vermijden van hypes en rel -nieuws. De podcast is goudeerlijk. Hoe het zit, zonder franje.
Geert ter Horst 14 mei 2021, 11:43
Goede podcast, maar te weinig aandacht voor de perfide rol die de Amerikanen hierbij spelen. Sinds Biden is de Amerikaanse buitenlandse politiek sterk gewijzigd en is de lijn van Obama hervat om te pogen Iran tot de overkoepelende macht in het Midden Oosten te maken en het nucleaire akkoord met dit land te hernieuwen. Iran heeft dit goed door en maakt van de gelegenheid gebruik om Hamas aan te sturen tot het helse theater dat we nu zien. Dit komt Biden en de Democraten op hun beurt goed uit, want op deze wijze is er kans om de Abraham akkoorden van Trump te ondermijnen. Deze akkoorden zijn immers het belangrijkste obstakel voor de pro-Iran politiek van Biden.
Hans van der Zwan 14 mei 2021, 13:17
Triest om Netanyahu hier door het slijk te halen. Onwaardig.
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *