Abonneer op het NIW

Het opinietijdschrift en cultureel magazine in één, voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. Abonneer nu »

Nieuws

Podcast: Israël onder vuur deel 6

In deze zesde aflevering gaan we naast de actuele ontwikkelingen dieper in op uw vragen als: hoe zit het met de grens tussen Gaza en Egypte? En met die nederzettingen op de Westbank? Heeft Israel zijn doelen bereikt? Hoe zit het met die kaartjes waarop je ziet dat de Palestijnen steeds minder gebied hebben? Waarom is de publieke opinie zo veranderd? Werkt Israëls PR-machine wel? Dit alles en meer.

Redactie 17 mei 2021, 15:10
Podcast: Israël onder vuur deel 6

Abonneer op het NIW

Abonneer nu!
Tags dit artikel heeft geen tags
Opmerkingen (3)
Carolus Lansbergen 17 mei 2021, 18:07
Het geld komt uit Iran of Saoedi-Arabië!
Mark 18 mei 2021, 11:12
Beste Joop en Esther, Hopenlijk kan ik hier een vraag stellen voor de Podcast. Ik volg de podcast van Joop en nu van jullie beide al een tijd maar gisteren hoorde ik het verhaal over het beruchte kaartje van voor en na 1948 en de term Palestijn dat die pas ontstond 1964. Hoe zit het dan met de Nationaliteit van Palestijnse vluchtelingen en hun nakomelingen. Waarom zijn het dan geen Egyptenaren of Libiërs. Idem Vroeger was de Gazastrook van Egypte waarom zijn de inwoners dan Palestijnen en geen Egyptenaren? Of zijn alle Egyptenaren naar Egyptenaren naar Egypte gegaan. Met andere woorden wanneer ben je of wat is een Palestijnse vluchteling als een Palestijn pas ontstond in 1964. Joop Stay Safe. Met vriendelijke groet, Mark
Steven van Gaans 19 mei 2021, 00:20
Goede podcast Esther, wel een slechte audiokwaliteit. Je kan op bol.com goedkoop een podcastmicrofoon kopen met USB-aansluiting.
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *