Abonneer op het NIW

Het opinietijdschrift en cultureel magazine in één, voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. Abonneer nu »

Nieuws

Samenwerking tegen kanker

Redactie 24 juni 2023, 08:00
Samenwerking tegen kanker

Het Weizmann Institute of Science in Israël en het Nederlandse Antoni van Leeuwenhoekinstituut hebben voor de tweede maal de handen ineengeslagen. Een eerdere conferentie in 2016 in Israël,  waar toponderzoekers van beide instituten hun recente ontdekkingen deelden, is goed bevallen. Beide instituten zijn koplopers op het gebied van kankeronderzoek, waarin de laatste jaren grensverleggende ontdekkingen zijn gedaan. 

Daarom organiseerden de instellingen in mei opnieuw een congres, dit keer in Amsterdam. Het thema: ‘Onbekende gebieden in kankeronderzoek verkennen’. Onderwerpen waren onder meer geavanceerde technieken om kankercellen te onderzoeken en verbetering van immuuntherapie. Er wordt een fellowshipprogramma uitgerold om de samenwerking te bestendigen. De initiatieven worden financieel ondersteund door de Nederlandse Vrienden van het Weizmann Instituut.

Abonneer op het NIW

Abonneer nu!
Opmerkingen (1)
Bas Fortuin 25 juni 2023, 13:27
Kanker is helaas nog steeds een levensbedreigende ziekte die zelfs jonge kinderen en vooral rokers treft of mensen die moeten werken in fabrieken of autowegen, omringd door giftige uitlaatgassen. Ik ben een ervaringsdeskundige en werd succesvol geopereerd aan prostaatkanker en huidkanker. Ben nu Goddank weer kerngezond. Ja, maar je moet er wel wat voor doen. Kankeronderzoek 2023 is nog steeds broodnodig mede door het verkennen en verbetering van immuuntherapie. Elke dag een theelepel Vitamine C poeder is een wondermiddel. Andere effectieve Voedingsvoorschriften vond ik in Leviticus 11 die Mozes 3.500 jaar geleden al promootte aan alle kinderen Israëls. Die blijken zo succesvol dat ook veel niet-Joden ze nu ter harte nemen. Hoezo? Zij zeggen als vrienden van Israël: wat goed is voor de Jood moet ook goed zijn voor ons...dus wij eten ook al jaren geen varkensvlees of paling of schelpdieren. Ik ben ook gestopt met roken en ben spaarzaam met alcoholische dranken. Stop vooral met gebruik van van allerlei soorten drugs en pillen. De Natuurgeneeswijze van DR. A. Vogel en Dr. Moerman hielpen ons om gezond oud te worden. Uw linker en rechterbeen zijn de beste dokters: Wandel, Fiets, Beweeg en Zing dagelijks uw lied. Spreuken 17:22 leert: “Een Blij Hart Bevordert de Genezing, maar een neerslachtige geest doet de beenderen verdorren.” Straks met de komst van Joodse Masjiach is het plukken van blaadje genoeg om iedere ziekte volkomen en terstond te genezen: Openbaring 22:1-7...En de bladeren van het geboomte zijn tot genezing der volkeren. En niets vervloekts zal er meer zijn! Als dat geen goed nieuws is?
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *