Stage bij het NIW
Nieuws

Stage bij het NIW

Redactie 30 september 2013, 00:00

plankboordDe redactie van het Nieuw Israëlitisch Weekblad is op zoek een stagiair. Heb je interesse in een stage waarbij alle facetten van het maken van een wekelijks tijdschrift de revue passeren? Waar je jouw journalistieke vaardigheden in praktijk kan zetten? Dan is een stage bij ons op de redactie iets voor jou.

Het Nieuw Israelietisch Weekblad (sinds 1865) is een wekelijks opinietijdschrift en cultureel magazine in één, gericht op de Nederlands-Joodse gemeenschap en iedereen die in het jodendom in de ruimste zin des woords is geïnteresseerd of zich ermee verbonden voelt. Als stagiair lever je een actieve bijdrage aan de totstandkoming van het tijdschrift.

Wij bieden:

Tijdens je stage krijg je een beeld van de verschillende facetten van het dagelijkse productieproces. Je krijgt de gelegenheid om zelf te schrijven, van korte berichten tot een reportage. Je werkt mee aan de content van de goedbezochte website en het beheer van de social media kanalen van het NIW. Je ontvangt een stagevergoeding.

Wij zoeken:

We zoeken mensen die een studie volgen op universitair of HBO-niveau of daar net klaar mee zijn. Vereisten zijn affiniteit met de Joodse wereld, een brede algemene ontwikkeling, zelfstandig kunnen werken, het nemen van initiatief, een gedreven en creatieve persoonlijkheid en een goede taalvaardigheid. De stageperiode duurt minimaal 2 maanden.

Interesse? Mail je CV, motivatie en eerder geschreven artikelen naar: secretariaat@niw.nl. Vermeld in welke periode je stage zou willen lopen.

 

 

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking