Stage op de redactie van het NIW
Nieuws

Stage op de redactie van het NIW

Redactie 21 november 2011, 00:00

Ben je op zoek naar een stage waarbij alle facetten van het maken van een wekelijks tijdschrift de revue passeren? En wil je de content op een veel bekeken website beheren? Dan is een stage bij het NIW iets voor jou.

Het Nieuw Israëlietisch Weekblad (sinds 1865) is een wekelijks opinietijdschrift en cultureel magazine in één, gericht op de Nederlands-Joodse gemeenschap en iedereen die in het Jodendom in de ruimste zin des woords is geïnteresseerd of zich ermee verbonden voelt. Als stagiair lever je een actieve bijdrage aan het tot stand komen van het tijdschrift. Je helpt mee om het blad tot een succes te maken en ondersteunt de redactie in het dagelijkse productieproces. Tijdens je stage word je goed begeleid en krijg je de kans om alle facetten van de productie mee te maken. De stageperiode is minimaal zes weken en uiteraard ontvang je een stagevergoeding.

Functie-eisen:

We zoeken mensen die een studie volgen op universitair of HBO-niveau of daar net klaar mee zijn. Vereisten zijn interesse in de Joodse wereld, een brede algemene ontwikkeling en een gedreven persoonlijkheid.

Interesse? Stuur een email met je cv en motivatie naar: secretariaat@niw.nl
Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking