Neem nu een abonnement

Lees elke week het opinietijdschrift en cultureel magazine ineen, voor iedereen met interesse in de Joodse wereld. Abonneer je nu »

Duitsland treedt op tegen Palestijnse antisemieten en terreuraanhangers
Nieuws

Duitsland treedt op tegen Palestijnse antisemieten en terreuraanhangers

Redactie 23 november 2023, 17:47
Duitsland treedt op tegen Palestijnse antisemieten en terreuraanhangers

De Duitse politie heeft in vier bondsstaten invallen gedaan bij aanhangers van de verboden Palestijnse organisaties Hamas en Samidoun. Er werden elf huiszoekingen gedaan – zeven gericht op Hamas en vier tegen Samidoun – in Berlijn, Noordrijn-Westfalen, Nedersaksen en Sleeswijk-Holstein. Hamas is door veel landen, waaronder Duitsland en ons land, officieel tot terroristische organisatie bestempeld. Het aan de terreurbeweging PFLP gelieerde Samidoun werd eerder deze maand door de Duitse autoriteiten verboden vanwege haar steun aan terrorisme en racisme.

Driehonderd politieagenten waren betrokken bij de operatie tegen de twee Palestijnse organisaties. “Wij zetten onze consistente acties tegen radicale islamisten voort,” zei de minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser, lid van de sociaaldemocratische SPD. “Met het verbod op Hamas en Samidoun in Duitsland geven wij een helder signaal af dat wij verheerlijking en steun aan de barbaarse terreur van Hamas niet zullen tolereren.” Om daaraan toe te voegen: “Islamisten en antisemieten mogen zich nergens veilig voelen.”

De Duitse autoriteiten schatten dat er zo’n 450 actieve aanhangers van Hamas zijn in de Bondsrepubliek, die zich onder meer bezighouden met financiering van de terreurbeweging. Onze oosterburen hebben zich ontwikkeld tot gidsland in de strijd tegen Jodenhaat, een voorbeeld dat de Nederlandse politiek vooralsnog weigert te volgen. Samidoun is in ons land niet verboden en geldt als drijvende kracht achter anti-Israëlische demonstraties waarbij Joden gediscrimineerd en racistisch bejegend worden en er tot genocide wordt opgeroepen.

Op de foto hierboven de internationale website van de in Duitsland verboden en aan terreurbewegingen verbonden Palestijnse organisatie Samidoun

Opmerkingen (4)
tiki 24 november 2023, 08:01
Duitsland reageert tenminste, want ook daar voelen ze de hete adem van de AFD in hun nek, net zoals het Vlaams Belang de toekomst optimistisch tegemoet ziet voor de volgende verkiezingen. De PVV is niet voor niets de grootste geworden. Het volk baalt van wat er om hen heen gebeurt, op allerlei vlakken die allemaal iets met elkaar te maken hebben. Alleen durven de meesten het nog niet luidop te zeggen, want dan word je voor lopende camera door arrogante linkse zuurtjes voor dom, met een lager opleidings niveau of racist bestempelt...... 'of als oorzaak gezien van het zuurtjes gevoel van de 'beschaamde' Nederlander. Dáárom hebben ze het via het stembiljet gedaan en dáárom was de schok zo groot want de ongeziende massa heeft zich laten horen....luid & duidelijk! Maar als een palestijnse terreur oproep/organisatie in het éne EU land verboden word in het andere zijn gif mag spuien, dan is dat dweilen met de kraan open. In Europa hebben ze nog stééds niet begrepen dat de grote omwenteling niet door de PVV of AFD gaat komen, maar door het Kalifaat West, zo openlijk verwelkomt & inclusief aan de borsdt gedrukt door bepaalde partijen met domme leuzen, foute inzichten & slechte plannen.
Bas Fortuin 24 november 2023, 16:33
Zolang die Haat-Handvesten niet strafbaar gesteld worden van HAMAS-HEZBOLLAH-PLO - en Samidoun richting Joodse volk, zullen antisemitische, racistische organisaties zoals o.a. Samidoun zich niets aantrekken van Politieoptreden. "Onbegrijpelijk is dat Samidoun in ons land niet verboden is, nu ze nog steeds geldt als drijvende kracht achter anti-Israëlische demonstraties waarbij Joden gediscrimineerd en racistisch bejegend worden en er zelfs tot genocide wordt opgeroepen." Ik was blij verrast te zien op TV dat veel moslims in Nederland HAMAS ook de rug toekeren en notabene op verkiezingsdag 22/11 voor Wilders en zijn P.V.V gestemd hebben. Moslims willen ook veilig wonen en boodschappen doen! Ik hoop dat DENK, D66. GL/PVDA daar goed lering uit willen trekken...Want Onbarmhartig zal het Oordeel komen over haatdragende gewelddadige lieden die geen Barmhartigheid jegens hun vele slachtoffers tonen! De Imams verkondigen op vrijdag in hun Moskee toch namens de Koran in alle Media: Islam is Tolerant en Vredelievend. Als dat zo is roep ik nu tot de Imams...Imams trek uw Schoenen aan en roep die Overtreders van o.a. Samidoun tot de Orde en leert ze: Wat gij niet wilt dat u geschiedt - Doet dat ook de Ander niet. Shalom - Salaam!!!
tiki 25 november 2023, 08:51
@Bas Fortuin, 'Moslims willen ook veilig wonen & boodschappen doen', maar de Islam & eer staan boven alles....boven boodschappen, woning & rustig leven....m.a.w. onze waarden en dát is nu precies wat de Westerling niet begrijpt. Alle bloedige inter-Arabische conflicten hebben niets met Israel te maken maar met religie....de eeuwige strijd tussen Soennisme & Sjiisme & aftakkingen hiervan. (Wahabisme, Salafisme) . Dit is een fanatieke strijd die tot de dood gevoerd word. Dat er enkele Moslims zijn die Hamas de rug hebben toegekeerd is mooi, maar dan zijn ze meestal aanhangers van de "president van Palestina" = dezelfde ideologie alleen mooier verpakt....want na alle Gaza ellende ziet 88% v.d. palestijnen Hamas als winnaar en meent dat Israel maar een tijdelijk fenomeen is en dat daarom de gewapende strijd moet worden voortgezet. Het word hoog tijd dat ze in het Westen accepteren niets van de MO dynamiek/principes te begrijpen en zich met hun eigen problemen bemoeien. Zelfs Israel heeft zich hierin verslikt en dacht via economie & een beter leven de palestijnen in Gaza & Judea/Samaria & jeruzalem een kans op een betere toekomst te geven....iets wat ze niet via hun eigen leiders krijgen, maar deze toch blijven steunen en Israel als dé vijand blijven zien die vernietigd moet worden. Voorbeeld om het allemaal een beetje haplaar te maken: Not without my daughter, de film over het échte verhaal van US Bettie Mahmoody & haar dochter, getrouwd met de intelligente, geintegreerde, moderne Iraanse arts Sayyed Mahmoody......etc.etc. Dat is de Islam & die is sterker dan al onze waarden!
Bas Fortuin 25 november 2023, 17:21
@tiki...Ik ben het natuurlijk in grote lijnen met u eens!!! Maar het verraste mij enorm toen ik op TV zag/hoorde hoe een moslima het hardop durfde zeggen dat zij voor Wilders PVV gestemd had en anderen moslima's met haar: Het wordt te DRUK sprak ze ferm!!! U moet bedenken dat veel moslims wereldwijd nu twijfelen aan de Onbarmhartige leer van de Islam in/vanuit GAZA. Joden en Arabieren hebben toch veel gemeen: beiden hebben Abraham als Stamvader. Genesis 16-24. Dankzij Radio/TV/Internet en Boekhandel, kunnen moslims nu zelf onderzoek doen welke godsdienst de ware is. De Moskee houdt niet van een dispuut of vragen stellen! Moslims mogen daar uitsluitend luisteren en buigen. Het goede nieuws is al eeuwen: Joden, Arabieren en Egyptenaren worden dikke vrienden/broeders, volgens de profeet Jesaja 19:18-25 en Openbaring 7.
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *