‘Geller stopt Brexit’
Nieuws

‘Geller stopt Brexit’

Redactie 28 maart 2019, 00:00
‘Geller stopt Brexit’

Er is hoop voor tegenstanders van de scheiding tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie: illusionist en paragnost Uri Geller gaat door middel van telepathie de Brexit tegenhouden.

In een open brief aan premier Theresa May schrijft de Israëlische Geller dat hij ‘niet zal toestaan’ dat het VK de EU verlaat, omdat hij ‘voelt dat de meeste Britten hiertegen zijn’. Ondanks het feit dat hij ‘zeer veel van haar houdt’, zal Geller May ‘telepathisch tegenhouden’. De paragnost waarschuwt: “Geloof mij, ik ben in staat dit uit te voeren.” Maar voordat hij tot zo’n ‘drastische actie’ overgaat, geeft Geller de premier nog één kans zelf de stekker uit Brexit te trekken. Geller herinnert May eraan dat hij drie jaar voordat zij het tot premier schopte, al aan haar had voorspeld dat zij ooit het land zou leiden. Hiervoor liet hij May een aan zijn Cadillac gemonteerde lepel van Winston Churchill aanraken.

Bij het NIW begrijpen wij het ook niet allemaal, maar we geloven graag dat Geller het beste voor heeft met de Britten. Hij zegt immers zijn paranormale gaven ook te gebruiken om ervoor te zorgen dat Labourleider Jeremy Corbyn nooit de sleutels van Downing Street 10, de residentie van de Britse premier, in handen krijgt. En mocht dat onverhoopt toch gebeuren, belooft Geller met zijn geest diezelfde sleutels zo te verbuigen dat zij onbruikbaar zullen worden.

Foto: Taylor Herring

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking