Het NIW zoekt een redactieassistent m/v (32 uur)
Nieuws

Het NIW zoekt een redactieassistent m/v (32 uur)

Redactie 03 augustus 2015, 00:00
Het NIW zoekt een redactieassistent m/v (32 uur)

LOGO NIW KleurHet NIW zoekt met ingang van 1 september een enthousiaste redactieassistent. Ben jij een duizendpoot met goede contactuele eigenschappen en een uitstekende taalvaardigheid die het leuk vindt om een sleutelrol te spelen op een kleine redactie? Kun jij ervoor zorgen dat onze medewerkers op tijd hun artikelen en beeldmateriaal inleveren, maar ook dat we nooit zonder printpapier zitten?
Als redactieassistent beheer je onze website, Facebookpagina en Twitteraccount, je bent verantwoordelijk voor de telefoon en je verzorgt de correspondentie. Daarnaast stel je wekelijks de fotopagina samen en assisteer je de hoofdredacteur bij haar agenda.
Kun je goed organiseren, zelfstandig werken, ben je taalkundig sterk en heb je affiniteit met de Joodse wereld? Reageer dan op deze advertentie. Wij bieden een fijn team en een dynamische, veelzijdige baan.

Geïnteresseerd?

Stuur voor 15 augustus motivatie en CV naar hoofdredacteur Esther Voet: esther@niw.nl, of neem contact met haar op: 020-6276275.

Over ons
Het Nieuw Israelitisch Weekblad (NIW) is het oudste, onafhankelijke weekblad van Nederland en is hét journalistieke medium van en voor Joods Nederland. Het informeert de Joodse gemeenschap in de breedste zin des woords, geïnteresseerden binnen de politiek en nieuwsgierige lezers uit andere groeperingen en geloofsstromingen over alles wat Joods Nederland bezighoudt. Het NIW publiceert wekelijks artikelen op het gebied van politiek, cultuur, geschiedenis en opinie.

 

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking