Oorlogspodcast met Joop Soesan en Esther Voet, deel 20
Podcast

Oorlogspodcast met Joop Soesan en Esther Voet, deel 20

Joop en Esther aan de keukentafel met: Israël treft voorbereidingen voor een escalatie met Hezbollah, verdeeldheid in Israël wordt steeds groter, Gantz wil verkiezingen in september, Joden na intimidatie nu ook fysiek aangevallen, Portugal: een oase van rust waar de Joodse gemeenschappen nu snel groeien, kom zondag om 5 uur naar het Amsterdamse Museumplein voor een solidariteitsbijeenkomst.

Esther Voet 04 april 2024, 10:40
Oorlogspodcast met Joop Soesan en Esther Voet, deel 20

Opmerkingen (2)
Wietske van Raalte 04 april 2024, 19:44
Iraniërs zijn eschatologen: het zijn mensen die in de eindtijd geloven. En veel mensen in Iran geloven dit binnen de regering, omdat Ahmadinejad dit geloofde: dat de 12e imam in de 8e eeuw ondergedoken was. En hij ging in een put. En hij zit nog steeds in die put, in het noorden van Iran. Dit is meer dan duizend jaar later en hij woont nog steeds in de put. En hij kan pas naar buiten komen nadat Israël is vernietigd. Ze hebben dus een soort armageddon-scenario. Er zullen dus beproevingen en vernietiging zijn en er zal “een rollende donder door de lucht” zijn. Wat veel mensen in de moderne tijd interpreteren als een nucleaire uitwisseling, een nucleaire oorlog. Pas na die nucleaire uitwisseling zal de twaalfde imam, die de mahdi is, uit de put komen en de sjiitische islam naar de overwinning leiden. Veel Iraniërs willen dus een nucleaire oorlog, omdat deze hen naar de overwinning zal leiden. Dus zodra ze een kernwapen krijgen, zullen ze het gebruiken. Ze hebben beloofd er onmiddellijk gebruik van te zullen maken.
Wietske van Raalte 04 april 2024, 20:13
We hebben toch de Sleepnetwet..... Begin Vissentijdperk: het gebod "Wordt visser van mensen". Einde Vissentijdperk: de Sleepnetwet. Visser van mensen maar nu op een iets andere manier :-)
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Max 1000 tekens. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *