’s Werelds duurste keppel
Nieuws

’s Werelds duurste keppel

De keppel is ingelegd met ruim 3500 Swarovski- kristallen in het patroon van een davidster en wordt bekroond met een tweekaraats kleurloze diamant.

Redactie 01 december 2017, 00:00
’s Werelds duurste keppel

Heeft u nog geen origineel Chanoeka-cadeau? Kijk dan vooral op onze Shopping-pagina’s (p.18 t/m 21), of… op website veryfirstto.com. Daar presenteert de celebrity- artist Toks Daniel de duurste keppel ter wereld. De keppel is ingelegd met ruim 3500 Swarovski- kristallen in het patroon van een davidster en wordt bekroond met een tweekaraats kleurloze diamant.

De Nigeriaanse kunstenaar, die blingbling tot zijn handelsmerk heeft verheven, maakte eerder met kristallen ingelegde voetbalschoenen en baseballpetten. Onder zijn clientèle zijn sterren als rapper Sean Paul en Cristiano Ronaldo. Zijn eerste religieuze artikel, dat hij samen met de Londense juwelier Robert Goodman ontwikkelde, is geïnspireerd door zijn fascinatie voor het jodendom. Voor slechts 140.000 euro is de blingkeppel van u. Daarvan zal een donatie van 1000 pond (1123 euro) aan Chabad Lubavitch Nigeria worden gedaan.

Tags dit artikel heeft geen tags
Plaats opmerking