Abonneer op het NIW

Het opinietijdschrift en cultureel magazine in één, voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. Abonneer nu »

Binnenland

Wie wordt Mensch 2016?

Kent u iemand in uw omgeving die altijd voor u en anderen klaarstaat? Een steun en toeverlaat die tikoen olam dagelijks en onbaatzuchtig in praktijk brengt? Nomineer hem of haar voor de NIW Mensch-award! [...]

Redactie 23 december 2016, 00:00
Wie wordt Mensch 2016?
Afbeelding: www.maccabisportscamp.org

Afbeelding: www.maccabisportscamp.org

Kent u iemand in uw omgeving die altijd voor u en anderen klaarstaat? Een steun en toeverlaat die tikoen olam dagelijks en onbaatzuchtig in praktijk brengt? Nomineer hem of haar voor de NIW Mensch-award!

Nomineer een Mensch! Kent u iemand die aan bovenstaande definitie beantwoordt? Nomineer die persoon dan voor de NIW Mensch 2016-award. Stuur voor 22 januari 2017 een e-mail met de naam van uw favoriet naar redactie@niw.nl onder vermelding van ‘Mensch 2016’. Stuur daarbij een tekst van maximaal 200 woorden waarin u uitlegt waarom deze persoon deze unieke award verdient. Een fotootje van de genomineerde is zeer welkom.

Het NIW stelt uit de inzendingen een shortlist samen van vijf personen, die we eind januari in het NIW publiceren. Vervolgens zal een jury van drie personen, onder leiding van hoofdredacteur Esther Voet, de uiteindelijke winnaar bepalen. De winnaar wordt begin februari bekendgemaakt en krijgt een aandenken en een oorkonde uitgereikt, liefst in aanwezigheid van de persoon die de winnaar nomineerde.

 

Medewerkers en bestuur van het NIW zijn uitgesloten van deelname en nominatie.

Abonneer op het NIW

Abonneer nu!
Tags dit artikel heeft geen tags
Opmerkingen (0)
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *