Abonneer op het NIW

Het opinietijdschrift en cultureel magazine in één, voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. Abonneer nu »

Nieuws

‘Madonna naar Eurovisie Songfestival in Tel Aviv’

Redactie 17 januari 2019, 00:00
‘Madonna naar Eurovisie Songfestival in Tel Aviv’

Madonna, ook wel The Queen of Pop genoemd, heeft volgens meerdere Israëlische nieuwsbronnen interesse in een optreden tijdens het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv.

Bronnen die bij de organisatie van het Songfestival zijn betrokken zeggen dat de hoofdorganisatie en de superster al meerdere gesprekken hebben gehad over een optreden van Madonna tijdens de show in mei. Volgens de bronnen heeft de zangeres al toegezegd, maar zijn de onderhandelingen over hoe veel geld Madonna krijgt voor haar tijd nog in volle gang.

Volgens een woordvoerder van de Israëlische publieke omroep kan de organisatie nog niet bevestigen of Madonna daadwerkelijk gaat optreden, maar de geruchten worden ook niet tegengesproken. “We zijn nog bezig met de volledige lijst van artiesten die zullen optreden tijdens het Eurovisie Songfestival 2019. In de komende maanden zullen wij bekendmaken wie dit zijn.”

Madonna heeft al meerdere keren opgetreden in Israël en spreekt regelmatig haar liefde uit voor het Joodse volk. De diva is zelf niet Joods, maar is al lange tijd geïnteresseerd in Kabbala. Ook eet de zangeres uitsluitend koosjer en werd haar zoon bar mitswa in Israël.

Abonneer op het NIW

Abonneer nu!
Tags dit artikel heeft geen tags
Opmerkingen (0)
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *