Abonneer op het NIW

Het opinietijdschrift en cultureel magazine in één, voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. Abonneer nu »

NIW

Problemen bezorging NIW 37

Redactie 10 augustus 2020, 17:03
Problemen bezorging NIW 37

Beste abonnees van het NIW, Het afgelopen weekend heeft het klachten geregend over de bezorging van het NIW. Velen hebben editie 37 niet ontvangen waarvoor onze excuses!

Wij zijn aan het uitzoeken waar de fout ligt. In ieder geval is het NIW vorige week woensdag op tijd door de redactie bij de drukker aangeleverd, de deadline is ruim gehaald. Wij krijgen vaker de klachten over de bezorging, bij sommigen valt het NIW pas op dinsdag in de bus. Maar deze week was het aantal klachten schrikbarend hoog.

Het NIW heeft met PostNL een contract met speciale 24-uurs bezorgservice, zodat onze abonnees het NIW nog voor sjabbat op vrijdag bezorgd krijgen. Daar betalen wij extra voor. Wij zullen deze klacht neerleggen bij de verantwoordelijke partij. Nogmaals excuus en we hopen dat u in ieder geval dinsdag alsnog editie 37 zult ontvangen.

Abonneer op het NIW

Abonneer nu!
Tags dit artikel heeft geen tags
Opmerkingen (3)
S.R. de Lange 10 augustus 2020, 21:35
ook ik ontving het NIW 37 niet. Heb het net digitaal gelezen. Was voornemens u morgen een mail te zenden. Succes met PostNL. Ze vangen geld, verhogen posttarieven, maar verlenen geen service!
C.A. de Braber 11 augustus 2020, 19:49
Ik heb gewacht tot vandaag, dinsdag 11 augustus, in de hoop dat het NIW 37, zoals wel vaker gebeurd is, op dinsdag alsnog in mijn brievenbus zou liggen. Dat is dus niet het geval en daarom wilde ik gaan reclameren. Toen pas zag ik dat er een algemeen probleem is met de bezorging van het NIW 37 en dat u alsnog het bewuste nummer zult gaan toesturen aan de mensen die klachten hebben geuit. Tot die mensen behoor ik niet, zult u begrijpen daar ik nu pas reageer. Toch zou ik graag alsnog het NIW 37 ontvangen. Als u zo vriendelijk wilt zijn aan mijn wens tegemoet te komen, ontvang dan bij deze mijn dank. Vriendelijke groet
Jl CORPER 08 juni 2023, 08:41
Ik ontvang het niw of een week later of geheel niet dit is al een aantal weken zo
Plaats opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *